DIENSTEN

RLEX smart buildings kan u oa. helpen met advies, ontwerp, realisatie en projectbegeleiding op het gebied van smart homes / domotica en smart buildings. Van woning tot restaurant en van stapsgewijs je woning smart maken tot het compleet omtoveren naar een echte smart building! Hierin kan ik de installateur aanvullen en ondersteunen, die over het algemeen niet de middelen in huis heeft om een smart home te realiseren. Zo vullen we elkaar perfect aan. Daarnaast help ik ook rechtstreeks de architect of projectontwikkelaar met het creƫren van de ideale leef of werkomgeving.

Wij programmeren toonaangevende merken zoals KNX & Loxone en hebben daarnaast ruime ervaring met verwante disciplines zoals visualisaties, netwerken, intercoms, camerabeveiliging, audio en elektrotechniek.

Met mijn korte lijnen en betrouwbare netwerk ben ik flexibel en kan er snel geschakeld worden. Naast de eigen projecten ben ik ook beschikbaar voor het ondersteunen van andere smart home specialisten en systeemintegratoren die tijdelijk of voor langere periode een extra handje kunnen gebruiken.

En moeten er modules in de installatiekast vervangen worden of komt er toch nog een extra kabel bij? Geen probleem dat pakken we direct mee. Dus voor kleine elektra werkzaamheden zoals een groepenkast uitbreiden ben je bij mij ook op het juiste adres.

Benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of vragen over een specifieke wens? Ik kom graag in contact om kennis te maken!

smart home advies