Meteen naar de inhoud

DIENSTEN

RLEX smart buildings kan u helpen met advies, ontwerp, realisatie en projectbegeleiding op het gebied van smart homes / domotica en smart buildings. Van woning tot restaurant en van stapsgewijs je woning smart maken tot het compleet omtoveren naar een echte smart building! Hierin kan ik de installateur aanvullen en ondersteunen om een smart home te realiseren. Zo vullen we elkaar perfect aan. Daarnaast help ik ook rechtstreeks de architect of projectontwikkelaar met het creëren van de ideale leef of werkomgeving.

Wij programmeren en installeren toonaangevende merken zoals Loxone & KNX en hebben daarnaast ruime ervaring met verwante disciplines zoals visualisaties, netwerken, intercoms, camerabeveiliging, audio high end verlichtingsarmaturen en elektrotechniek.

Met mijn korte lijnen en betrouwbare netwerk ben ik flexibel en kan er snel geschakeld worden. Naast de eigen projecten ben ik ook beschikbaar voor het ondersteunen van andere smart home specialisten en systeemintegratoren die tijdelijk of voor langere periode een extra handje kunnen gebruiken. 

Benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of vragen over een specifieke wens? Ik kom graag in contact om kennis te maken.

smart home advies

Navigatie

Adres en contact

Social

RLEX Smart Buildings
Stadshagenallee 9
8043 ZA Zwolle

038 202 2855
info@rlex.nl