Meteen naar de inhoud

Onze favoriete merken

Wij willen 100% achter onze merken kunnen staan en daarom maken we ook alleen maar gebruik van de beste! oa. Loxone, KNX & Basalte.

Loxone is een Oostenrijkse leverancier van professionele smart home producten. Loxone bestaat al meer dan 10 jaar en heeft zich in het verleden al bewezen in allerlei uiteenlopende projecten. Van woning tot voetbalstadion en voor ieder budget!

Daarom maken wij van RLEX smart buildings graag gebruik van de betrouwbare smart home producten van Loxone. Omdat wij official partner zijn van Loxone kunnen wij alle componenten rechtstreeks van de fabriek leveren. 

Wij leveren, installeren en schrijven de software voor Loxone smart homes.

KNX is wereldwijd de marktleider op het gebied van gebouwautomatisering. Met bijna 500 fabrikanten die KNX producten maken is er altijd wel een juiste oplossing of toepassing te vinden. 

KNX is een stabiele en betrouwbare keuze op het gebied van smart homes en smart buildings met een grote keuzen uit hoogwaardige porducten.

RLEX smart buildings kan KNX componenten leveren, installeren en de software schrijven. 

DoorBird is een kwalitatief hoogstaand merk voor intercoms. De DoorBird intercoms zijn standalone te gebruiken zodat je nooit meer een bezoek of pakketje mist. Maar het grote voordeel van DoorBird is dat de intercoms perfect te koppelen zijn aan een smart home! Ze zijn perfect te combineren met een Loxone of KNX smart home.

De intercoms zijn verkrijgbaar in allerlei afwerkingen, denk hierbij aan RVS, Titanium of een van de vele RAL kleuren. Van kleine compacte intercom tot grote bellenborden voor appartementen complexen.

Wij zijn officieel DoorBird ‘Authorized Partner’ en kunnen daarom alle DoorBird producten leveren, installeren en technische support bieden.

Navigatie

Adres en contact

Social

RLEX Smart Buildings
Stadshagenallee 9
8043 ZA Zwolle

038 202 2855
info@rlex.nl