Meteen naar de inhoud

OVER ONS

RLEX smart buildings uit Zwolle is gespecialiseerd in advies, ontwerp & realisatie van smart homes en smart buildings. Of het nu gaat om een woning of een kantoor, het is bij een Smart Building van belang dat alles goed met elkaar samen werkt. Daarnaast moet het eenvoudig in gebruik zijn en klaar zijn voor de toekomst. 
Verlichting, zonwering, klimaat, veiligheid, energie, multimedia, etc.: alles met elkaar verbonden. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige leef of werk omgeving!

Het is mijn passie om voor ieder een passende smart oplossing te ontwerpen en te realiseren. Van het ondersteunen en adviseren van installateurs en architecten tot het geheel verzorgen van een comfortabele smart home voor de particulier. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen en programmeren van smart home toepassingen zoals KNX of Loxone. Ook help ik graag andere systeemintegratoren bij het programmeren en inbedrijfstellen van slimme gebouwen.

Daarnaast help ik u ook graag met: camerabeveiliging, intercom, netwerk oplossingen en elektrotechniek.

RLEX smart buildings is gevestigd in Zwolle (Ov). Dit is een ideale locatie gezien de centrale ligging van Zwolle. Hierdoor ben ik in de gelegenheid werkzaamheden uit te voeren in een groot deel van het land.

Ik werk uitsluitend met A-merken zoals: 
LoxoneKNXDoorbirdTP-linkMetz-connect & JUNG.
Kortom, voor alles op het gebied van huis- en gebouwautomatisering bent u bij RLEX op het juiste adres!

Nieuwsgierig of geïnteresseerd naar de mogelijkheden?  Ik kom graag in contact

RLEX
RLEX smart buildings bus

Navigatie

Adres en contact

Social

RLEX Smart Buildings
Stadshagenallee 9
8043 ZA Zwolle

038 202 2855
info@rlex.nl