Meteen naar de inhoud

Smarthome

Wat is een smart home?

Een smart home is een woning waarin alle componenten samen werken. Een slimme woning brengt zonwering, verwarming, verlichting en co in harmonie en laat ze rechtstreeks met elkaar praten. Dankzij deze samenwerking past uw smart home zich non-stop aan uw behoeften aan en bied daardoor een comfortabel, veilig en energie besparende leef- en of werkomgeving.

Wat kan een smart home?

Verlichting

Een intelligente lichtsturing zorgt voor de juiste lichtstemmingen op het juiste moment. Pas uw lichtstemming op elk moment en volledig individueel aan.

Zonwering

Jaloezieën, rolluiken, zonneschermen of andere soorten zonwering kunnen in een smart home perfect worden aangestuurd en bieden zo bescherming tegen hitte in de zomer en zorgen voor warmte in de winter.

  

Klimaatregeling

Regel per ruimte de temperaturen in uw woning. Samen met de zonwering wordt de zonnewarmte gebruikt om de ruimtes op te warmen.

Veiligheid

De beveiliging in smart home heeft vele facetten: het beschermt tegen inbraak, beschermt bewoners tegen gevaren zoals brand of water, bewaakt het gebouw en houdt uw gegevens privé.

 

Energie

In een smart home gaan zonwering, verlichting, verwarming en nog veel meer hand in hand. Dit maakt intelligent energiebeheer kinderspel. Uw huis helpt u om energiekosten te besparen.

Multiroom audio

Multiroom Audio maakt het mogelijk om in elk van uw ruimtes dezelfde of verschillende muziek te laten spelen. Luister naar uw persoonlijke muziekcollectie of muziekdiensten.

 
  

Toegang

 

Ontwerp uw toegangscontrole volledig volgens uw wensen: met een video-intercom, NFC toegangstags als sleutelalternatief, stille lichtbellen en nog veel meer.

Sauna

Met de automatische regeling van uw sauna gaan warmte, licht en muziek perfect samen. Maak uw wellnessoase geschikt voor uw eigen wensen.

 

Zwembad

Zwembadonderhoud betekent het regelen van de pH-waarde, het zuiveren van water, filteren, backwashen, spoelen en vele andere taken. Een smarthome zorgt voor dit alles.

 
 

Merken

Wij werken alleen met de beste merken die zich al bewezen hebben in het verleden. Dit is een belangrijk aspect om ook een goede werking in de toekomst te kunnen garanderen!

Navigatie

Adres en contact

Social

RLEX Smart Buildings
Stadshagenallee 9
8043 ZA Zwolle

038 202 2855
info@rlex.nl